Zající v krabici

března 20, 2016

EDIT: Od 10/2017 jsou měsíční krabičky zrušeny až do odvolání. E-shop je však stále funkční, takže zajímavé výrobky si můžete stále objednat :)

Jste napjatí, co na vás z krabice vyskočí? Nebojte, zajíci to opravdu nebudou. Chtěla bych vám představit moji každoměsíční radost a to Zajíci v krabici. 
Do konce měsíce si objednáte a zaplatíte tuhle krabičku, následující měsíc cca tak v polovině ji obdržíte a těšíte se, co na vás vyskočí. V krabici na vás čeká 5 - 6 výrobků, které jsou kvalitní, přírodní, s příběhem, bez zbytečných konzervantů a barviv. V krabici kromě potravin obdržíte i povídání o každém výrobku, o výrobci a pár receptů, takže nemusíte celí nešťastní přemýšlet nad tím co vám to poslali a co z toho ukuchtíte. V krabičce najdete věci pro další spotřebu (např. mouky), polotovary (např. polévky, snídaňové kaše) nebo potraviny, které můžete sníst ihned po otevření krabičky (např. raw tyčinky, slané mlsání, aj). Většinou když nám přijde nějaké to slané mlsání, tak to ihned otevírám a je to to první, co zmizí :)
Samozřejmě, ne vždy mně všechny výrobky zaujmou, zachutnají nebo je vůbec nejím. Není nic snažního než výrobky poslat dál někomu, komu budou chutnat. Pokud víte, že nějakou potravinu opravdu nejíte nebo trpíte alergií, můžete tyto informace vyplnit do předepsané kolonky při objednávce, takže místo daného výrobku vám přiskáče nějaká alternativa přesně pro vás. 
Výrobky v krabičce se neopakují a když, tak většinou například v jiné příchuti. Výrobky, které vás v krabičce zaujali a nikde ve svém okolí neseženete, si můžete objednat na jejich e-shopu. Tyto výrobky si můžete klidně přiobjednat k zajícům, jako jsem to udělala já s jáhlovým těstem, které bylo také jednou v krabičce. Je bezlepkové, chuťově moc dobré a rychle připravené, takže doporučuji vyzkoušet. 
Další informace o krabičkách najdete na fb (kde si můžete prohlédnout i předchozí vydání), na internetových stránkách http://www.zajicivkrabici.cz/ a další zajímavé výrobky můžete objednat na http://www.zajicivkrabici.cz/eshop/kategorie.

Kde koupíte: na internerových stránkách http://www.zajicivkrabici.cz/
Cena: 350,- Kč krabička na měsíc (lze objednat i na 3 měsíce za 1050,- Kč)  

 Tu vám představuji krabičku měsíce března (jáhlové těsto jsem si objednala navíc)




P. S.: Znáte Zajíce v krabici nebo chystáte je vyzkoušet?

Čtěte také

0 komentářů